Niko Schakelaars

Niko schakelaars vind je in verschillende uitvoeringen. Zo vind je in het Solyd-assortiment onder meer Niko enkelpolige schakelaars, Niko dubbelpolige schakelaars, Niko serieschakelaars, Niko wisselschakelaars en zoveel meer. Gebruik je graag Niko schakelmateriaal met insteekklemmen of toch liever met schroefklemmen? Beide varianten zijn mogelijk. Niko schakelaars vind je daarnaast steeds in verschillende reeksen. Zo heb je Niko schakelaars in Niko Original, Niko Intense, Niko Pure en Niko Hydro. Daarnaast heb je binnen iedere reeks ook keuze tussen verschillende kleuren. Zo vind je altijd de perfecte Niko schakelaar voor jouw interieur en kan je de Niko schakelaars volledig afstemmen op je Niko stopcontacten. Graag zelf je Niko schakelaar aansluiten? Lees dan zeker ons interessant artikel over een schakelaar aansluiten. Benieuwd hoe je Niko schakelaar eruit ziet op een eendraadschema? Ontdek dan zeker ons interessant artikel over een eendraadschema tekenen.

Een schakelaar stel je altijd samen met een basiselement of sokkel, een centraalplaat en een afdekplaat.

   

Filteren

Producten 1-24 van 139

Huidige filters
 1. Merk Niko Verwijder dit artikel
  • Bestel tot 18u. Morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €50
  • Breed en diep assortiment
  • Altijd scherpe prijzen
  • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Schakelaars kiezen

Schakelaars dragen in grote mate bij aan het comfort in jouw woning. Ze zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het schakelmateriaal in je woning.

Soorten schakelaars

Bij Solyd vind je een breed assortiment aan schakelaars voor vele toepassingen. Zo vind je bij Solyd enkelpolige schakelaars, een dubbelpolige schakelaars, serieschakelaars, wisselschakelaars, kruisschakelaars en rolluikschakelaars, maar ook slimme Hue schakelaars of geconnecteerde schakelaars. Wil je de verlichting in je huis automatisch laten in- of uitschakelen? Dan kan je kiezen voor een bewegingsmelder, schemerschakelaar of aanwezigheidsmelder. Graag meer weten over een schakelaar aansluiten? Lees dan zeker ons interessant artikel.

Schakelaars in de juiste stijl

Uiteraard wil je de schakelaars en stopcontacten in je woning ook perfect afstemmen op je interieur. Daarom bieden we je bij Solyd schakelaars aan in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast vind je ook een uitgebreid aanbod Niko schakelaars aan een zeer scherpe prijs.

Schakelaars voor inbouw of opbouw?

Om tot de juiste keuze te komen is het ook belangrijk om te bepalen of een inbouw of opbouw schakelaar het meest geschikt is. Een opbouw schakelaar wordt vaak gekozen bij dunnere muren. Zoals bijvoorbeeld op de wand van het tuinhuis. Bij een inbouw schakelaar is de bedrading in de muur weggewerkt, dus moet de muur ook voldoende dik zijn. Graag je schakelaars visueel voorstellen op een schema? Lees dan zeker ons interessant artikel over een eendraadschema tekenen.

Schakelaars met steekklemmen of schroefklemmen?

Gebruik je graag schakelaars met insteekklemmen of toch liever met schroefklemmen? In het Solyd-assortiment vind je de juiste schakelaar voor jouw project. Bij schroefklemmen dien je de elektriciteitsdraden te schroeven in de sokkel. Een arbeidsintensief werkje, maar je bent wel 100% zeker van een goed contact. Gaat het om een schakelaar op lage spanning, zoals voor bijvoorbeeld verlichting, dan kan je ook voor het snellere werk kiezen met schakelaars met steekklemmen. 

Weet je niet goed welke schakelaar te kiezen? Lees dan zeker de tips van onze Solyd-specialisten. Graag meer informatie over de juiste IP-waarde of wil je een relais aansluiten die communiceert met je schakelaar? Lees dan zeker ons interessante artikels hierover.

Bel ons op 03 808 69 00