Kabelgoten

Met behulp van een kabelgoot kan je losliggende kabels of snoeren netjes ordenen en wegwerken zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Je kan er tevens een extra lichtpunt, stopcontact of schakelaar mee creëren zonder daarvoor kap- of breekwerken te moeten uitvoeren.

Producten 1-24 van 697

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Soorten kabelgoten

Bij Solyd kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment kabelgoten van verschillende merken. Zo vind je een groot aanbod Legrand kabelgoten, OBO kabelgoten en kabelgoten van Hager. Daarnaast kan je ook kiezen tussen verschillende formaten en breedtes. Afhankelijk van de hoeveelheid kabels die je wenst op te bergen, zal je een kabelgoot met kleine of grotere koker nodig hebben. Bij Solyd vind je telkens de gedetailleerde afmetingen van elke kabelgoot. Zo weet je perfect welke geschikt is voor jouw situatie.

Daarnaast heb je keuze tussen verschillende kleuren, zoals witte, cream of zwarte kabelgoten. Zo kan je ze volledig afstemmen op de achtergrondkleuren in de ruimte en gaan ze moeiteloos op in je interieur.

Bij Solyd kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Zo bieden we een groot assortiment PVC/kunststof en aluminium kabelgoten. De aluminium kabelgoten worden vaak gebruikt in bedrijven waar de kabelgoten een grote hoeveelheid kabels en draden moeten opbergen en beschermen.

Kabelgoten bevestigen

Kabelgoten worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een kabelgoot in huis, op kantoor, in de garage of in het magazijn. Je kan kabelgoten monteren op de muur, het plafond, de vloer of zelfs de buitengevel. Ga hiervoor wel zeker na of de kabelgoot geschikt is voor plaatsing buiten.

Afhankelijk van het type kabelgoot kan je ze bevestigen met behulp van een kleefstrip of met schroeven. Zo worden de DLP kabelgoten van Legrand eenvoudig gemonteerd met een kleefstrip. Door het robuustere karakter van metalen kabelgoten, zijn deze vaak met schroeven te monteren.

Hoewel we bij Solyd kabelgoten aanbieden in verschillende formaten, is de kans groot dat deze niet perfect passen in jouw ruimte. Je zal de kabelgoten daarom moet opmeten en bijsnijden waar nodig. Dit doe je bijvoorbeeld met een ijzerzaag. Vervolgens kan je de kabelgoten aan elkaar bevestigen met schroeven of een kliksysteem. Tot slot werk je de kabelgoten af met deksels en eventuele bochten.

Bel ons op 03 808 69 00