Kamerthermostaat

Op zoek naar een kamerthermostaat voor je Cv-ketel, gasketel of warmtepomp? Met een kamerthermostaat van Solyd geniet je van efficiëntie en betrouwbaarheid. Zo biedt Solyd een uitgebreid aanbod kamerthermostaten aan zoals een draadloze thermostaat, de Theben Thermostaat, een Bosch thermostaat of een Honeywell thermostaat zoals de Honeywell T4 thermostaat. Verder bestaat het productengamma kamerthermostaten bij Solyd uit kwalitatieve merken zoals Vaillant, Bosch, Begetube en zoveel meer.

Producten 1-24 van 30

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Hoe werkt een kamerthermostaat?

De kamerthermostaat of ruimtethermostaat is de meest eenvoudige thermostaat. Deze is ideaal om handmatig de temperatuur in de kamer te regelen. De kamerthermostaat kan je echter niet programmeren. Je kan dus niet vooraf instellen wanneer de temperatuur in het huis moet verhogen, maar je zal telkens zelf de juiste temperatuur moeten instellen. Wil je graag je thermostaat kunnen instellen met vaste programma's of vanop afstand? Dan is een klokthermostaat of slimme thermostaat de geschikte keuze. Twijfel je over welk type thermostaat je moet kiezen? Lees dan nu ons advies over thermostaten. Benieuwd hoe je kamerthermostaat kan samenwerken met je radiatorkraan? Ontdek ons artikel over een thermostatische kraan werking.

Kamerthermostaat online kopen

Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod kamerthermostaten. Alle kamerthermostaten bij Solyd zijn op stock en leverbaar binnen de 24u. Bestel je de thermostaat dus voor 18u? Dan ontvang je hem al de volgende werkdag bij je thuis.

Bel ons op 03 808 69 00