Paneelradiator

Een paneelradiator is de meest gebruikte manier voor de verwarming van je woning. Zo is een paneelradiator efficiënt, betrouwbaar en past hij binnen elk interieur. Bij Solyd bieden we een ruim gamma paneelradiatoren van kwalitatieve merken zoals Radson, Henrad en Begetube

Producten 1-24 van 864

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Radiator bestellen

Dankzij het innovatieve karakter van een paneelradiator is hij makkelijk te besturen met thermostaten zoals een draadloze thermostaat, een Honeywell thermostaat zoals de Honeywell T4 thermostaat, een Bosch thermostaat of een Theben thermostaat. Paneelradiatoren werken perfect samen met verschillende warmtebronnen. Op die manier kan je een paneelradiator aansluiten op een gasketel of Cv-ketel zoals een Vaillant ketel of Bosch gasketel. Verder kan je een paneelradiator ook aansluiten op een warmtepomp zoals een lucht-water warmtepompgeothermische warmtepomp of een hybride warmtepomp. Als je kiest voor een warmtepomp is het beter om te kiezen voor een verwarming op lage temperatuur. Benieuwd welk kraanwerk het beste past op je radiator? Zo heb je de keuze tussen een gewone radiatorkraan of een thermostatische kraan. Ontdek er alles over in ons handig artikel over een thermostatische kraan werking.

Paneeladiator bestellen? Bij Solyd bieden we een groot aanbod reeksen van radiatoren. Zo heb je onder meer de Radson Integra E.flow, Radson Parada E.flow, Radson Compact, maar ook de Henrad Premium Eco. Graag meer weten over radiatoren? Lees dan onze interessante artikels over het kopen van een radiator en een radiator aansluiten.

 

Bel ons op 03 808 69 00