Lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp is een warmtepomp die zijn energie uit de buitenlucht haalt. Op die manier is een lucht-water warmtepomp een zeer energiezuinig, duurzaam en comfortabel systeem om je woning te verwarmen en te voorzien van sanitair warm water. Bij Solyd bieden we een breed gamma lucht-water warmtepompen van kwalitatieve merken zoals Bosch en Vaillant.

Producten 1-24 van 51

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Lucht-water warmtepomp werking

Een lucht-water warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht. Vervolgens zal de binnenunit de wamte uit de buitenlucht op een energiezuinige manier omzetten in warm water. Het warme water kan vervolgens gebruikt worden voor zowel je sanitair als je verwarming. Om bij een lucht-water warmtepomp te genieten van voldoende warmte, is het belangrijk dat je woning goed geïsoleerd is en bij voorkeur beschikt over lage temperatuurverwarming. Hiervoor kan je kiezen voor vloerverwarming of warmtepomp convectoren. Graag meer weten over lucht-water warmtepompen? Ontdek dan zeker onze interessante artikels over een warmtepomp: slimme investering, energie besparen en een de werking van een warmtepomp.

Lucht-water warmtepomp prijs

De prijs van een lucht-water warmtepomp hangt in grote mate af van het type, het vermogen en het merk. Zo zal een lucht-lucht warmtepomp doorgaans iets goedkoper zijn dan een lucht-water warmtepomp. Daarnaast zal een lucht-water warmtepomp met een hoger vermogen en een hogere warmtapwatercapaciteit hoger geprijsd zijn. Tot slot speelt ook de levensduur hier een bepalende rol. Wanneer je investeert in een nieuwe lucht-water warmtepomp, dan wil je uiteraard graag dat die investering eventjes meegaat. Daarom werken we in het Solyd-assortiment enkel met kwalitatieve A-merken zoals Vaillant of Bosch.

Bel ons op 03 808 69 00