Radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Radiatoren zijn combineerbaar met diverse soorten brandstof, goedkoop in aankoop en makkelijk te plaatsen zonder al te veel breekwerk.

Producten 1-24 van 981

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 981

Pagina

Radiator kopen

Wil je graag een radiator kopen? Dan ben je bij Solyd aan het juiste adres. Een radiator kopen doe je namelijk makkelijk en snel bij Solyd. Bestel je jouw radiator vandaag voor 18u, dan ontvang je hem de volgende werkdag al in huis.

Weet je niet goed welk type of welk formaat geschikt is voor jouw woning? Dan kan je hiervoor beroep doen op onze Solyd-specialisten.

Radiatoren prijzen

Bij Solyd vind je radiatoren van verschillende prijzen. Zo ben je zeker dat er voor ieder budget een geschikte radiator beschikbaar is. Daarnaast kan je bij Solyd ook kwalitatieve radiatoren van merken zoals Radson, Henrad en Vasco.

Soorten radiatoren

Bij Solyd vind je verschillende soorten radiatoren, zoals elektrische radiatoren, badkamer radiatoren of paneelradiatoren.

Radiatoren kan je individueel sturen met behulp van een radiatorkraan of automatisch met een thermostaat.

Radiatoren kan je ook met verschillende warmtebronnen combineren. Zo kan je een radiator makkelijk aansluiten op een cv-ketel of gasketel, maar ook op een warmtepomp. Hiervoor raden we je wel aan om te kiezen voor lage temperatuur radiatoren.

Bel ons op 03 808 69 00