Warmtepompboilers

Op zoek naar een warmtepompboiler voor je woning? Solyd heeft de ideale oplossing voor jou. Wat doet zo een warmtepompboiler juist? Een Warmtepompboiler is een boiler die de ventilatielucht of omgevingslucht in je woning gebruikt voor het opwarmen van je sanitair water. Het Solyd gamma bestaat uit kwalitatieve warmtepompboilers zoals de Ariston Nuos Plus.

7 producten

7 producten

Warmtepompboiler prijs

Een warmtepomp boiler hergebruikt de aanwezige warmte voor de opwarming van je sanitair water. Op die manier is het een zeer energiezuinig alternatief op de cv-boiler of de elektrische boiler. Over het algemeen is een warmtepompboiler wat duurder in aankoop, maar verbruikt in vergelijking met andere boilers tot 3 keer minder. Een warmtepompboiler is dus een zeer slimme investering die je terugverdient binnen enkele jaren. Daarnaast heb je sinds 2019 recht op een premie bij het plaatsen van een warmtepompboiler in je woning.

Warmtepompboiler kopen

De warmtepomp op warm water of ook wel warmtepompboiler genoemd, zorgt onafhankelijk van een andere verwarmingsinstallatie voor de sanitair waterverwarming op basis van de omgevingswarmte. Zo werkt een warmtepompboiler energie- en kostenbesparend. Nog wat twijfels om een warmtepompboiler aan te kopen? Neem dan gerust contact op met onze Solyd-specialisten of neem eens een kijkje in onze interessante blog over energie besparen, waar onze Solyd-specialisten meer uitleg geven over warmtepompboilers.

Bel ons op 03 808 69 00