Warmtepompboilers

Ben je op zoek naar een warmtepompboiler voor jouw woning? Dan ben je bij Solyd aan het juiste adres. Een warmtepompboiler is een type boiler die gebruik maakt van de omgevingslucht of ventilatielucht in de woning voor de verwarming van je sanitair water op.

4 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

4 producten

Warmtepompboiler prijs

Doordat een warmtepompboiler de aanwezige warmte hergebruikt voor de opwarming van je sanitair water, is het ook een zeer energiezuinig alternatief op de elektrische boiler of de cv-boiler. Een warmtepompboiler is over het algemeen wat duurder in aankoop, maar verbruikt tot drie keer minder dan andere boilers. Het is dus wel een zeer slimme investering die je binnen enkele jaren terugverdient. Daarnaast heb je sinds 2019 ook recht op een premie als je een warmtepompboiler plaatst in je woning.

Warmtepompboiler kopen

De warmwater-warmtepomp - ook vaak warmtepompboiler genoemd - zorgt onafhankelijk van een andere verwarmingsinstallatie voor de sanitair waterverwarming op basis van de omgevingswarmte. Op die manier werkt een warmtepompboiler kosten- en energiebesparend. Twijfel je nog om een warmtepompboiler aan te kopen? Doe dan zeker beroep op onze Solyd-specialisten, ze helpen je met plezier verder bij het kiezen van de geschikte warmtepompboiler.

Bel ons op 03 808 69 00