Intercom

Op zoek naar een intercom voor jouw woning? Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod intercoms van verschillende merken aan scherpe prijzen.

Producten 1-24 van 363

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Wat is een intercom?

Met een intercom is het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren. Die communicatie kan bestaan uit audio- en videoverbinding. Bij een intercom werk je telkens met een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost kan op een deur of poort worden bevestigd en staat in verbinding met de binnenpost die je in de woning plaatst. Wanneer een bezoeker bij de buitenpost aanbelt, geeft de binnenpost een signaal en kan je vervlogens beslissen om de bezoeker al dan niet binnen te laten. Bij Solyd bieden we een breed gamma intercoms zoals parlofoons, videofoons, deurbellen en draadloze deurbellen

Een intercom online kopen

Wil je graag een intercom plaatsen in jouw woning? Kies bij Solyd uit het ruime assortiment parlofoons en videofoons van topmerken, zoals Bticino, Niko en Comelit. Weet je niet welk systeem geschikt is voor jouw woning? Vraag dan zeker advies aan onze Solyd-specialisten.

Bel ons op 03 808 69 00