Slimme thermostaten

Ben je op zoek naar een slimme thermostaat voor jouw cv-ketel? Bij Solyd vind je een ruim aanbod slimme thermostaten aan scherpe prijzen. Beschik je momenteel over een kamerthermostaat of klokthermostaat en wil je graag de overstap maken naar een slimme thermostaat? Dat kan heel eenvoudig! Vraag onze Solyd-specialisten om hun advies. Solyd beschikt over een ruim gamma Slimme en draadloze thermostaten van merken zoals Honeywell, Remeha, Bulex en Vaillant.

19 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Hoe werkt een slimme thermostaat?

Met een slimme thermostaat kan je vanop afstand de verwarming in je woning in- of uit te schakelen. Daarnaast werken slimme thermostaten ook vaak met geo-fencing, waardoor je thermostaat op basis van je locatiegegevens de temperatuur in je woning regelt. Ben je bijvoorbeeld ver van huis, dan zal de thermostaat de doeltemperatuur verlagen. Kom je opnieuw in de buurt van je woning, dan geeft de thermostaat het signaal aan de ketel om de watertemperatuur stilaan te verhogen. Op deze manier kan je dus weer heel wat energie besparen. Benieuwd naar alle voordelen van een slimme thermostaat? Lees dan nu ons advies over thermostaten. Graag ook wat meer weten over thermostatische kranen? Ontdek ons interessant artikel over een thermostatische kraan werking.

Een slimme thermostaat kopen

Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod slimme thermostaten. Alle slimme thermostaten bij Solyd zijn op stock en leverbaar binnen de 24u. Bestel je de thermostaat dus voor 18u? Dan ontvang je hem al de volgende werkdag bij je thuis. Zo beschikken we onder meer over de Honeywell thermostaat, een Bosch thermostaat en een Vaillant thermostaat.

Bel ons op 03 808 69 00