Niko Home Control

Met Niko Home Control, het domotica systeem van Niko, maak je van jouw huis een slim huis. Zo kan je met Niko Home Control vanop een tablet, touchscreen of smartphone in een handomdraai alle toepassingen omzetten in slimme verbruikers. Vanop één centrale plaats bedien je alles in je woning.

Producten 1-24 van 152

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Voordelen Niko Home Control

Een Niko Home control biedt diverse voordelen. Allereest heb je met Niko Home Control een grote vrijheid wat betreft bekabeling in je woning. Zo kan je kiezen voor UTP, SVV of buskabel. Daarnaast heeft Niko Home Control ook een vrije topologie, wat wil zeggen dat je zowel in ster als in serie kan bekabelen.

Het tweede grote voordeel is de eenvoud van de installatie en programmering. De zekeringkast is overzichtelijk opgebouwd en heeft een minimum aan bekabeling. Zo kan je ook eenvoudig als doe-het-zelver een Niko Home Control installatie plaatsen.

Niko Home Control onderdelen

Een Niko Home Control installatie bestaat standaard uit drie grote onderdelen. Uiteraard kan je de installatie steeds verder uitbreiden met extra modules om zo bijvoorbeeld ook je ventilatiesysteem of verwarming aan te sluiten op de Niko Home Control installatie.

Niko Home Control Connected Controller

Om te beginnen heb je de Niko Home Control Connected Controller. Deze basismodule met voeding is het brein achter de volledige installatie. Van hieruit worden wordt alles gestuurd. De Connected Controller kan je programmeren vanop de Niko Home Control app op de smartphone.

Niko Home Control bedieningen

Je Niko Home Control installatie kan je op verschillende manieren bedienen. Zo heb je de overzichtelijke touchscreen vanwaar je de volledige installatie kan bedienen en monitoren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van Niko Home Control drukknoppen om bijvoorbeeld verlichting te schakelen of te dimmen. Deze zijn beschikbaar in de gekende Niko Original, Niko Intense en Niko Pure reeksen, zodat je ze perfect kan afstemmen op je Niko stopcontacten.

Tot slot heb je ook de eenvoudige app op de smartphone, waardoor je de Niko Home Control bediening altijd en overal op zak hebt en op die manier kan je ook energie besparen door je vebruik te controleren. 

Niko Home Control software

Er is een gebruiksvriendelijke software voor de programmering van de installatie en software waarmee de bewoners zelf instellingen als tijdsschema's en voorkeuren kunnen wijzigen. Met de energiesoftware verwerven bewoners inzicht in het elektrisch verbruik of de opbrengst van je zonnepanelen.

Bel ons op 03 808 69 00