Elektrische boilers

Een elektrische boiler gebruik je om het sanitaire water in je woning op te warmen. Het gebruik van een elektrische boiler heeft tal van voordelen. Zo is de elektrische boiler makkelijk te installeren en heb je voor de aansluiting enkel een elektriciteitsaansluiting nodig. Je hoeft daarnaast niet te voorzien in een rookgasafvoer en je hebt er weinig onderhoud aan. Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod elektrische boilers, van merken zoals Vaillant, ACV, Daalderop en Bulex.

Producten 1-24 van 46

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Elektrische boiler kopen

Elektrische boilers zijn zeer handige toestellen waarmee je het sanitaire water in huis verwarmt. Elektrische boilers worden vaak gebruikt in huizen waar men niet beschikt over een aansluiting voor aardgas, alhoewel je tegenwoordig ook boilers ziet in zeer moderne keukens. Deze compacte elektrische boilers hebben een volume van 10 liter en zorgen ervoor dat je altijd snel warm water beschikbaar hebt in de keuken. Een voorbeeld hiervan is de Daalderop Close-In boiler. Liever een elektrische boiler met een andere inhoud? Dat kan! Bij Solyd bieden we elektrische boilers van 5 liter, 10 liter15 liter, 50 liter en nog zoveel meer! Liever een CV-boiler? Dat kan! Het aanbod bij Solyd bestaat ook uit kwalitatieve CV-boilers van 100 liter, 150 liter, 200 liter en zoveel meer!

Elektrische boiler aansluiten

Elektrische boilers kunnen nagenoeg overal geïnstalleerd worden en zijn over het algemeen ook vrij goedkoop in aankoop. Om een elektrische boiler aan te sluiten dien je niet over een gasaansluiting te beschikken en moet je ook geen luchtaanvoer of rookgasafvoer voorzien. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact om de boiler elektrisch aan te sluiten.

Verbruik elektrisch boiler

Om het water in de boiler continu op temperatuur te houden, maakt een elektrische boiler gebruik van elektriciteit. Dit is duurder dan het kortstondig opwarmen van het water met gas.

Bel ons op 03 808 69 00