Laadpalen

Overweeg jij ook om de overstap te maken naar een elektrische auto? Een goed idee, want elektrisch rijden biedt tal van voordelen. Denk dan ook zeker na over een laadpaal. Bij Solyd vind je verschillende laadpalen van kwalitatieve merken zoals Mennekes en Schneider. Heb je vragen of twijfels over de keuze van een laadpaal? Neem dan zeker contact op met onze Solyd-specialisten.

Producten 1-24 van 130

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Laadpaal kopen

Als je een elektrische auto wilt aankopen, doe je er goed aan om na te denken over de aankoop van een laadpaal. Je kan je wagen ook aan een stopcontact opladen, maar die heeft een veel lagere laadsnelheid. Laadpalen heb je in allerlei vormen, formaten en prijzen. Het belanrgijkste element bij het kiezen van de juiste laadpaal is echter het vermogen. Zo moet je het vermogen van je laadpaal perfect afstemmen op dat van je elektrische auto en je elektriciteitsnet. Wil je graag meer informatie over het kopen van een laadpaal? Lees dan zeker ons advies artikel of neem contact op met onze Solyd-specialisten. Ontdek ook in ons handig overzicht welke IP-waarde je nodig hebt.

Een laadpaal plaatsen kan je perfect zelf. De belangrijkste elementen bij het plaatsen van een laadpaal zijn je zekeringkast, een bijkomende differentieel en automaat en een XVB kabel die je zekeringkast verbindt met de laadpaal. Wil je graag ons volledig advies lezen over het plaatsen van een laadpaal? Lees hier verder.

Bel ons op 03 808 69 00