Verlichting

Verlichting kan niet ontbreken in je woning. Het is niet alleen een functionele nood, maar verlichting zorgt ook voor de juiste sfeer. Bij Solyd vind je een uitgebreide keuze in verlichting. Om jouw interieur in de schijnwerpers te zetten kan je kiezen tussen verschillende binnen- en buitenverlichting en lampen. Daarnaast vind je ook zaklampen, werfverlichting en feestverlichting van kwalitatieve merken zoals Sylvania, Legrand, Niko, Philips, Osram - Ledvance en Sg Lighting. Graag weten welke IP-waarde je nodig hebt? Lees dan zeker ons interessant artikel. Benieuwd hoe je verlichting eruit ziet op een eendraadschema? Ontdek ons handig artikel over een eendraadschema tekenen.

Producten 1-24 van 2714

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Verlichting kopen

Graag nieuwe verlichting kopen? Bij Solyd bieden we een uitgebreid aanbod verlichting in allerlei vormen, sterktes en types. Zo bieden we onder andere binnenverlichting zoals, spots, wandverlichting, plafondverlichting en TL verlichting, maar ook railverlichting en ledstrips. Liever verlichtning kopen voor in je tuin? Het prodcutgamma bij Solyd bevat ook buitenverlichting zoals, tuinverlichting, grondspots en verstralers, maar ook wandverlichting en plafondverlichting

Als je van plan bent nieuwe verlichting te kopen kan je bij Solyd terecht voor de ideale oplossing. Want zo heb je ook nog lampen, zoals LED lampen, spaarlampen en halogeenlampen, maar ook werfverlichting, zaklampen en noodverlichting.

Bel ons op 03 808 69 00