Waterpompen

Een waterpomp kan je gebruiken voor verschillende toepassingen. Bij Solyd vind je een ruim assortiment waterpompen. Zo kan je een waterpomp gebruiken voor het transporteren, uitpompen, leegpompen of circuleren van schoon water. Kies tussen circulatiepompen, dompelpompen en regenwaterpompen. De waterpompen bij Solyd zijn afkomstig van kwalitatieve merken zoals Grundfos, DAB, Wilo en zoveel meer.

Producten 1-24 van 116

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Soorten waterpompen

Afhankelijk van waarvoor je de waterpomp wilt gebruiken, zal je nood hebben aan een ander type waterpomp. Bij Solyd heb je een ruime keuze tussen circulatiepompen, dompelpompen en waterpompen.

Een circulatiepomp is een waterpomp die je gebruikt om sneller warm water te krijgen wanneer je de kraan opendraait. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een gebrek aan circulatie in de leidingen of bij een te lange leidingafstand. Om de verspilling van drinkwater in je woning te beperken, is de aanschaf van een circulatiepomp de moeite waard.

Een dompelpomp is een waterpomp die je gebruikt om water vanuit bijvoorbeeld een kelder op te pompen. Een dompelpomp waterpomp wordt daarom vooral gebruikt bij wateroverlast door een lek of overstroming.

Een regenwaterpomp is een waterpomp die je voor verschillende toepassingen kan gebruiken. Zo kan je het water in de regenwaterput hergebruiken voor het sproeien van de tuin of het vullen van het zwembad in de zomer. Daarnaast kan je het ook binnenshuis gebruiken om bijvoorbeeld de was te doen of de toilet door te spoelen. In dat geval raden we wel aan om het regenwater te filteren alvorens het te gebruiken. Ook deze regenwaterfilters vind je in het assortiment van Solyd net zoals leidingen voor je water te transporteren zoals een socarex buis. Graag je waterpomp verbinden met een buitenkraan? Lees dan zeker ons interessant artikel over een buitenkraan plaatsen.

Waterpomp bestellen

Wil je graag een waterpomp bestellen, maar twijfel je nog over bepaalde zaken? Neem dan zeker contact op met onze Solyd-specialisten. Zij geven je advies over welke waterpomp je moet aanschaffen voor jouw toepassing en geven je handige tips voor de installatie van je waterpomp. Lees ook zeker het handige artikel voor meer informatie rond het kopen van een waterpomp en het installeren van een regenwaterpomp

Bel ons op 03 808 69 00