Gasketels

Op zoek naar een gasketel tegen een scherpe prijs? Bij Solyd vind je een ruim aanbod gasketels van verschillende A-merken. Zo ben je altijd zeker van kwaliteit. Alle gasketels zijn standaard bij ons op stock en binnen de 24u leverbaar.

Producten 1-24 van 67

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 67

Pagina

Gasketel kopen

Veel gezinnen verkiezen om hun woning te verwarmen met aardgas en gaan voor een gasketel. Een logische keuze, want gas is nog steeds een voordelige en veilige manier van verwarmen. Heb je geen mogelijkheid om je woning aan te sluiten op het aardgasnet? Dan zijn ketels die werken op stookolie of propaangas een goed alternatief.

Ongeacht het type brandstof dat je wilt gebruiken, moet je nieuwe cv-ketel voldoen aan de minimumvereisten en aan strenge uitstootnormen. Voor een nieuwe ketel kom je zo dus automatisch uit bij een condensatieketel. Bij Solyd bieden we een ruim assortiment aan van zuinige en uiterst kwalitatieve condensatieketels. Niet zeker welke gasketel geschikt is voor jouw woning? Lees dan ons advies over het kopen van een cv-ketel of het vervangen van je bestaande ketel.

Gasketel prijs

Bij Solyd vind je gasketels van verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder budget een geschikte gasketel te vinden. De prijs van een gasketel wordt hoofdzakelijk bepaald door het beschikbare vermogen, de levensduur en de zuinigheid. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke gasketel? Dan is de Junkers CerapurSmart zeker iets voor jou.

Gasketel merken

Bij Solyd vind je naast verschillende prijsklassen ook verschillende gasketel merken terug. Zo bieden we gasketels aan van merken zoals Vaillant, Junkers, Daalderop, Remeha, Bulex en nog veel meer. Met een Vaillant gasketel, zoals de Vaillant ecoTEC Plus, ben je zeker van een goede investering.

Bel ons op 03 808 69 00