Gasketels

Zoek je naar een gasketel tegen een scherpe prijs? Solyd beschikt over een breed gamma gasketels van allerlei A-merken zoals de Vaillant ecoTEC plus VCW 376Vaillant ecoTEC Pro VCW 286 en de Bulex Thema Condens. Op die manier ben je altijd zeker van kwalitatief materiaal. Alle gasketels zijn standaard bij ons op stock en binnen de 24u leverbaar.

Producten 1-24 van 80

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Gasketel kopen

Veel gezinnen verkiezen om hun woning te verwarmen met aardgas en gaan voor een gasketel. Een logische keuze, want gas is nog steeds een voordelige en veilige manier van verwarmen. Om je gasketel van gas te voorzien, zal je wel een PLT gasleiding moeten plaatsen tussen de gasteller en de gasketel. Heb je geen mogelijkheid om je woning aan te sluiten op het aardgasnet? Dan zijn ketels die werken op stookolie of propaangas een goed alternatief. Graag je gasketel eenvoudig sturen? Solyd beschikt over een ruim assortiment thermostaten zoals een draadloze thermostaat, een Theben thermostaat, een Honeywell thermostaat zoals de Honeywell T4 thermostaat, een Bosch thermostaat en zoveel meer.

Ongeacht het type brandstof dat je wilt gebruiken, moet je nieuwe cv-ketel voldoen aan de minimumvereisten en aan strenge uitstootnormen. Voor een nieuwe ketel kom je zo dus automatisch uit bij een condensatieketel. Bij Solyd bieden we een ruim assortiment aan van zuinige en uiterst kwalitatieve condensatieketels. Niet zeker welke gasketel geschikt is voor jouw woning? Lees dan ons advies over het kopen van een cv-ketel of het vervangen van je bestaande ketel. Graag weten hoe je energiezuinig kan verwarmen met een gasketel? lees dan ons interessant artikel over energie besparen en over vloerverwarming of radiatoren.

Gasketel prijs

Bij Solyd vind je gasketels in allerlei prijsklassen. Zo is er een geschikte gasketel voor ieder budget. De prijs van een gasketel bepalen we door te kijken naar factoren zoals de levensduur, het beschikbare vermogen en de zuinigheid. Op zoek naar een budgetvriendelijke gasketel? Neem dan zeker eens een kijkje bij de Bosch Condens 3000W.

Gasketel merken

Bij Solyd vind je naast verschillende prijsklassen ook verschillende gasketel merken terug. Zo bieden we gasketels aan van merken zoals Vaillant, Bosch, Daalderop, Remeha, Bulex en nog veel meer. Met een Vaillant ketel, zoals de Vaillant ecoTEC Plus en een Bosch gasketel, ben je zeker van een goede investering.

Bel ons op 03 808 69 00