Ventilatiesystemen

Op zoek naar een ventilatiesysteem? In het ruime assortiment van Solyd vind je voordelige en hoogwaardige ventilatiesystemen waaronder verschillende modellen badkamerventilatoren, ventilatiesystemen type C en C+ en ventilatiesystemen type D of balansventilatiesystemen. Bijbehorende ventilatiekanalen en ventielen maken eveneens deel uit van het ruime Solyd-assortiment.

Producten 1-24 van 133

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Waarom heb ik een ventilatiesysteem nodig?

Een goede ventilatie is tegenwoordig niet alleen onmisbaar maar bovendien ook verplicht in elke nieuwe woning. Omdat we onze woningen steeds beter isoleren kan er zonder geschikt ventilatiesysteem geen frisse lucht aangevoerd worden en kan de gebruikte en vervuilde lucht ook niet meer weg.

Zonder de juiste ventilatie krijg je dus niet alleen snel last van een ongunstig binnenklimaat in de woning, ook vochtproblemen zullen snel de kop opsteken. Met een ventilatiesysteem of ventilator kan je het binnenklimaat in je woning optimaliseren.

Soorten ventilatiesystemen

Omdat de installatie van een ventilatiesysteem nauw samenhangt met de constructie van je woning, is het heel belangrijk om onmiddellijk het juiste systeem te kiezen. Van een C systeem of een C+ systeem overschakelen naar een D systeem is namelijk in veel gevallen niet meer mogelijk. Ben je benieuwd welk ventilatiesysteem geschikt is voor jouw woning? Lees dan het advies van onze Solyd-specialisten over het kiezen van een ventilatiesysteem. Overweeg je een decentraal ventilatiesysteem of een badkamerventilator? Lees dan zeker ons advies rond het plaatsen van een badkamerventilator.

Merken ventilatiesysteem

Bij Solyd werken we enkel met de meest kwalitatieve ventilatiesystemen. Alleen zo kunnen we een optimale ventilatie garanderen in jouw woning. Daarom bieden we bij Solyd een uitgebreid aanbod ventilatiesystemen van Renson, Zehnder, Vasco en Ubbink.

Bel ons op 03 808 69 00