Blog

Nieuwe cv-ketel kopen

Geplaatst: November 06, 2020
Tags: verwarming
Cv-ketel Vaillant

Ga je een nieuwe cv-installatie plaatsen in je woning? Of is je oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Onze Solyd-specialisten helpen je op weg.

Welke thermostaat kiezen?

Geplaatst: Oktober 09, 2020
Tags: verwarming
Slimme thermostaat

Je wilt een nieuwe thermostaat kopen. Maar welke kies je? Onze Solyd-specialisten helpen je op weg!

Vloerverwarming leggen

Geplaatst: September 23, 2020
Tags: verwarming
Vloerverwarming leggen

Overweeg je om vloerverwarming te installeren in je woning? Onze Solyd-specialisten zetten alle voordelen, soorten en prijzen voor je op een rij. 

Zonneboiler installeren

Geplaatst: September 14, 2020
Tags: sanitair
Zonneboiler installeren

Warmwaterproductie via de zon? Hoe zit dat juist en waar moet ik rekening bij houden bij de installatie? Onze Solyd-specialisten zetten het voor je op een rij.

Tuinverlichting installeren

Geplaatst: Augustus 07, 2020
Tuinverlichting installeren

Niets is zo handig als buiten over extra verlichting beschikken. Volg het handige stappenplan van onze Solyd-specialisten en installeer in no-time je eigen tuinverlichting.

Elektrische keuring: waarop letten?

Geplaatst: Augustus 04, 2020
Elektrische keuring

Alvorens je elektrische installatie in dienst te stellen, is het belangrijk om een keuring te laten uitvoeren. Wij lichten toe waar je moet op letten.

Domotica: waar te beginnen?

Geplaatst: Juli 23, 2020
Teleruptoren eltako

Om je elektrische installatie voor te bereiden op de toekomst heb je verschillende opties. Welk systeem geschikt is voor jouw woning, hangt af van het type project, jouw wensen en het beschikbare budget.

Soorten elektriciteitskabels

Geplaatst: Juli 01, 2020
Soorten elektriciteitskabels

De ene elektrische kabel is de andere niet. Zo hebben alle elektriciteitskabels een specifieke naam en ook een specifieke toepassing. Onze Solyd-specialisten lichten de meest gebruikte varianten voor je toe. 

Prijzen ventilatiesysteem

Geplaatst: Mei 13, 2020
Tags: ventilatie
Ventilatiesysteem prijzen

Hoeveel kost een ventilatiesysteem nu precies? En wat bepaalt de aankoopprijs van een ventilatiesysteem? Onze Solyd-specialisten lichten toe welke factoren de aankoopprijs beïnvloeden en geven je concrete prijsvoorbeelden van een volledig ventilatiesysteem.

Zelf ventilatiesysteem plaatsen

Geplaatst: Mei 05, 2020
Tags: ventilatie
Ventilatiesysteem plaatsen

Zelf een ventilatiesysteem installeren in je woning? Het lijkt misschien een hele opgave, maar met de juiste ondersteuning is het perfect mogelijk. Ontdek de tips van onze Solyd-specialisten en ga zelf aan de slag

Pagina
Bel ons op 03 376 50 50