Blog

Prijzen ventilatiesysteem

Geplaatst: Mei 13, 2020
Tags: ventilatie
Ventilatiesysteem prijzen

Hoeveel kost een ventilatiesysteem nu precies? En wat bepaalt de aankoopprijs van een ventilatiesysteem? Onze Solyd-specialisten lichten toe welke factoren de aankoopprijs beïnvloeden en geven je concrete prijsvoorbeelden van een volledig ventilatiesysteem.

Zelf ventilatiesysteem plaatsen

Geplaatst: Mei 05, 2020
Tags: ventilatie
Ventilatiesysteem plaatsen

Zelf een ventilatiesysteem installeren in je woning? Het lijkt misschien een hele opgave, maar met de juiste ondersteuning is het perfect mogelijk. Ontdek de tips van onze Solyd-specialisten en ga zelf aan de slag

Welk ventilatiesysteem kiezen?

Geplaatst: Mei 05, 2020
Tags: ventilatie
Ventilatiesysteem kiezen

Welk ventilatiesysteem past het beste bij jouw woning? Ga je voor een ventilatiesysteem A, B, C, C+ of D? Lees het advies van onze Solyd-specialisten.

Zekeringkast bekabelen

Geplaatst: April 23, 2020
Schneider zekeringkast bekabelen

Het zelf bekabelen van je zekeringkast lijkt misschien een grote uitdaging, maar biedt wel heel wat voordelen. Onze Solyd-specialisten leggen je uit hoe je aan de slag gaat.

Stopcontact aansluiten

Geplaatst: April 23, 2020
Stopcontact aansluiten

Stopcontacten heb je zelden te veel in je woning. Onze Solyd-specialisten vertellen je in 5 stappen hoe je een nieuw stopcontact kan aansluiten.

Zekeringkast aansluiten

Geplaatst: April 20, 2020
Zekeringkast aansluiten

Een nieuwe zekeringkast aansluiten lijkt misschien een hele klus, maar met het juiste stappenplan kan je het perfect zelf doen.

Schakelmateriaal kiezen

Geplaatst: April 03, 2020
Schakelmateriaal

Ben je van plan om binnenkort schakelmateriaal te kopen, dan helpen we je graag met informatie en aansluittips.

Merci België

Geplaatst: April 03, 2020
Tags: nieuws
Merci België

De coronacrisis laat haar impact voelen op onze lokale economie. Bij Solyd willen we daarom graag alle Belgen bedanken die Belgisch kopen en zo onze economie steunen.

Zonneboiler installeren

Geplaatst: Januari 19, 2020
Zonneboiler installeren

Warmwaterproductie via de zon? Hoe zit dat juist en waar moet ik rekening bij houden bij de installatie? Onze Solyd-specialisten zetten het voor je op een rij.

Waterinstallatie laten keuren

Geplaatst: December 16, 2019
Tags: sanitair
Keuring waterinstallatie

Om de kwaliteit van het drinkwater te garanderen, dien je sinds enige tijd de waterinstallatie in je woning te laten keuren. Hoe vraag je de keuring aan, wat zijn de formaliteiten en aan welke criteria dient je installatie nu exact te voldoen om conform verklaard te worden? 

Pagina
Bel ons op 03 376 50 50