Lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp is een warmtepomp die zijn energie uit de buitenlucht haalt en vervolgens comprimeert. Een lucht-lucht warmtepomp is vrij goedkoop in aankoop en kan meestal zonder al te veel kap- of breekwerk geïnstalleerd worden. Bij Solyd bieden we een ruim aanbod lucht-lucht warmtepompen van merken zoals Vaillant, Bosch en Remeha.

23 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Warmtepomp lucht-lucht werking

Een lucht-lucht warmtepomp of ook wel airco genoemd haalt zijn energie net zoals een lucht-water warmtepomp uit de buitenlucht. Een lucht-lucht warmtepomp zuigt via een buitenunit de buitenlucht aan en comprimeert achteraf deze buitenlucht. Vervolgens zal de verwarmde lucht rechtstreeks in de woning geblazen worden via de binnenunits die in de kamers hangen. Op die manier geniet je van een aangename verwarming van je woning. Graag meer weten hoe je kan verwarmen met airco? Lees dan zeker onze interessante artikels over een airco kopen en een airco installeren. Graag wat meer weten over het besparen van energie? lees dan zeker ons interessant artikel over energie besparen.

Lucht-lucht warmtepomp prijs

De prijs van een lucht-lucht warmtepomp hangt in grote mate af van het type, het vermogen en het merk. Zo zal een lucht-lucht warmtepomp doorgaans iets goedkoper zijn dan een lucht-water warmtepomp. Daarnaast zal een lucht-lucht warmtepomp met een hoger vermogen hoger geprijsd zijn. Tot slot speelt ook de levensduur hier een bepalende rol. Wanneer je investeert in een nieuwe lucht-lucht warmtepomp, dan wil je uiteraard graag dat die investering eventjes meegaat. Daarom werken we in het Solyd-assortiment enkel met kwalitatieve A-merken zoals Vaillant of Bosch. Graag meer weten over de prijs, werking en de premie van een warmtepomp? Lees dan zeker ons artikel over een warmtepomp: slimme investering en de werking van een warmtepomp.

Bel ons op 03 808 69 00