Schakelaars

Een schakelaar stel je altijd samen met een basiselement of sokkel, een centraalplaat en een afdekplaat.

   

Producten 1-24 van 159

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 159

Pagina

Schakelaars kiezen

Schakelaars dragen in grote mate bij aan het comfort in jouw woning. Ze zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het schakelmateriaal in je woning.

Soorten schakelaars

Bij Solyd vind je een breed assortiment aan schakelaars voor vele toepassingen. Zo vind je bij Solyd enkelpolige schakelaars, een dubbelpolige schakelaars, serieschakelaars, wisselschakelaars, kruisschakelaars en rolluikschakelaars, maar ook slimme Hue schakelaars of geconnecteerde schakelaars. Wil je de verlichting in je huis automatisch laten in- of uitschakelen? Dan kan je kiezen voor een bewegingsmelder, schemerschakelaar of aanwezigheidsmelder.

Schakelaars in de juiste stijl

Uiteraard wil je de schakelaars en stopcontacten in je woning ook perfect afstemmen op je interieur. Daarom bieden we je bij Solyd schakelaars aan in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast vind je ook een uitgebreid aanbod Niko schakelaars aan een zeer scherpe prijs.

Schakelaars voor inbouw of opbouw?

Om tot de juiste keuze te komen is het ook belangrijk om te bepalen of een inbouw of opbouw schakelaar het meest geschikt is. Een opbouw schakelaar wordt vaak gekozen bij dunnere muren. Zoals bijvoorbeeld op de wand van het tuinhuis. Bij een inbouw schakelaar is de bedrading in de muur weggewerkt, dus moet de muur ook voldoende dik zijn.

Schakelaars met steekklemmen of schroefklemmen?

Gebruik je graag schakelaars met insteekklemmen of toch liever met schroefklemmen? In het Solyd-assortiment vind je de juiste schakelaar voor jouw project. Bij schroefklemmen dien je de elektriciteitsdraden te schroeven in de sokkel. Een arbeidsintensief werkje, maar je bent wel 100% zeker van een goed contact. Gaat het om een schakelaar op lage spanning, zoals voor bijvoorbeeld verlichting, dan kan je ook voor het snellere werk kiezen met schakelaars met steekklemmen. 

Weet je niet goed welke schakelaar te kiezen? Lees dan zeker de tips van onze Solyd-specialisten

Bel ons op 03 376 50 50