Verwarming

In koude dagen houdt Solyd je graag warm. Dat doen we met ons uitgebreid assortiment verwarming. Hierin vind je onder meer vloerverwarming, gasketels, condensatieketels, boilers, radiatoren, condenspompen en circulatiepompen. Zit je met vragen over welk model nu precies bij jouw woning past? Onze Solyd-specialisten helpen je graag op weg.

Producten 1-24 van 5656

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 5656

Pagina

Soorten verwarming

Wil je jouw woning graag omtoveren tot een warme en knusse plek? Met de verwarming van Solyd maak je van koude en kille kamers een sfeervolle en warme ruimte. Wat dacht je van een performante en efficiënte cv-ketel, zoals de Vaillant ecoTEC plus? Of een handige keukenboiler, zoals de Daalderop Close-In Boiler 10.

Daarnaast vind je in het Solyd-assortiment een ruim aanbod van radiatoren, zowel functionele als design radiatoren. Is je woning eerder modern ingericht en heb je liever geen radiatoren in het zicht? Dan kan je bij Solyd ook terecht voor vloerverwarming.

Ben je echter op zoek naar een tijdelijke bijverwarming, dan vind je bij Solyd een groot aanbod elektrische verwarming, zoals infrarood verwarming, accumulatieverwarming en convectoren.

Verwarming kopen

Kleine of grote ruimtes, mobiel of vast, puur praktisch of eerder esthetisch ... er bestaat een verwarming voor elke behoefte en voor elke wens! Om zeker te zijn dat je de juiste verwarming kiest, kan je hieronder alvast ons advies lezen over de verschillende soorten verwarming.

Verwarming op gas

Heel wat gezinnen kiezen ervoor om hun woning te verwarmen met aardgas en gaan voor een gasketel. Logisch, want gasverwarming is een zuinige, relatief goedkope en onderhoudsvriendelijke optie. Om te verwarmen op gas kan je kiezen voor een cv-ketel. Wil je ook graag je sanitair water verwarmen op aardgas, dan kan je kiezen voor een combiketel of cv-boiler.

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming wordt meestal gebruikt als bijverwarming in huis. Met elektrische verwarming kan je namelijk snel en efficiënt een ruimte op warmen. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, wanneer het buiten nog niet zo koud is en de verwarming in huis nog niet op volle toeren draait. Dan kan het handig zijn om een elektrische bijverwarming te voorzien in je badkamer. Dat kan in de vorm van een elektrische radiator, maar bijvoorbeeld ook met infrarood verwarming, accumulatieverwarming of convectoren. Elektrische verwarming is over de jaren heen een pak zuiniger geworden en door de populariteit van zonnepanelen kan je zelf elektriciteit opwekken voor de elektrische verwarmingstoestellen.

Verwarming shop online

Twijfel je nog om jouw verwarming online te kopen? Neem dan zeker contact op met onze Solyd-specialisten. Ze helpen je graag verder bij de keuze van het juiste type verwarming. Zo ben je zeker van een efficiënte en praktische oplossing voor de verwarming in je woning.

Bel ons op 03 808 69 00