Doorstroomboilers

Ben je op zoek naar een doorstroomboiler voor de verwarming van het sanitair water in je woning? Dan ben je bij Solyd aan het juiste adres. Solyd biedt een ruim aanbod kwalitatieve doorstroomboilers van merken zoals Vaillant en Bulex. Daarnaast zijn alle doorstroomboilers standaard bij ons op voorraad en kunnen ze dus de volgende dag al bij jouw thuis zijn.

11 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Wat is een doorstroomboiler?

Net als een gewone boiler verwarmt een doorstroomboiler of doorstromer het sanitaire water in je woning. Het verschil tussen is echter de manier van verwarmen. Bij een doorstroomboiler zal het water enkel verwarmd worden wanneer er vraag naar is. Een doorstroomboiler heeft dus geen reservoir waar warm water wordt opgeslagen. Een doorstroomboiler zal dus snel en onbeperkt warm water kunnen leveren, maar verbruikt wel meer energie. Een doorstroomboilers is daarmee vooral interessant wanneer je geen warm water nodig hebt gedurende de hele dag.

Doorstroomboiler kopen

Wanneer je een doorstroomboiler wilt kopen, heb je keuze tussen verschillende types. Zo heb je doorstroomboilers op aardgas en propaangas. Daarnaast heb je ook keuze tussen een open of gesloten uitvoering. Bij een gesloten uitvoering dien je de boiler niet aan te sluiten op een schoorsteen, omdat de doorstroomboiler over een ingebouwde ventilator beschikt die de rookgassen afvoert. Wil je een doorstroomboiler kopen, maar twijfel je nog welke geschikt is voor jouw woning? Neem dan zeker contact op met onze Solyd-specialisten, ze helpen je graag verder!

Bel ons op 03 808 69 00