Klokthermostaten

Ben je op zoek naar een nieuwe klokthermostaat voor je cv-ketel? Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod klokthermostaten of programmeerbare thermostaten zoals een draadloze thermostaat, een Theben thermostaat of een Honeywell thermostaat. Je vindt in het assortiment onder meer klokthermostaten van Vaillant, Bulex, Honeywell, Theben en nog veel meer!

Producten 1-24 van 43

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Hoe werkt een klokthermostaat?

Een klokthermostaat of ruimteklokthermostaat is een thermostaat die je van te voren kan programmeren. Het grote voordeel hiervan is dus dat je de temperatuur kan verlagen wanneer je niet thuis bent en automatisch laten verhogen vanaf het moment dat je wel thuis bent. De klokthermostaat communiceert hiervoor met je gasketel of condensatieketel.

Afhankelijk van het type, werk je met een dagprogramma of weekprogramma. Bij een dagprogramma stel je de verschillende schakelmomenten in voor één dag en zijn vervolgens alle dagen op dezelfde manier ingesteld. Bij een weekprogramma kan je meerdere verschillende dagen instellen, waardoor je dus een ander programma kan instellen voor bijvoorbeeld het weekend. Benieuwd hoe je klokthermostaat kan samenwerken met je thermostatische kranen? Lees dan zeker ons artikel over een thermostatische kraan werking.

Wil je graag een thermostaat die je vanop afstand kan bedienen? Dan is een slimme thermostaat de juiste keuze. Twijfel je over welk type thermostaat je moet kiezen? Lees dan nu ons advies over thermostaten.

Klokthermostaat online kopen

Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod klokthermostaten. Alle klokthermostaten bij Solyd zijn op stock en leverbaar binnen de 24u. Bestel je de thermostaat dus voor 18u? Dan ontvang je hem al de volgende werkdag bij je thuis.

Bel ons op 03 808 69 00