Ventilatiesysteem C+

Bij een ventilatiesysteem C+ maak je gebruik van natuurlijke aanvoer van verse lucht en mechanische afvoer van gebruikte lucht. Twijfel je nog of een ventilatiesysteem C+ voor jou de juiste keuze is? Lees dan nu het advies van onze Solyd-specialisten.

Het juiste ventilatiesysteem kiezen

Laat een gratis ventilatiestudie maken door onze Solyd-specialisten en bestel zelf jouw materialen.

Zelfbouw met ondersteuning

Wil je graag ondersteuning of advies bij de plaatsing van jouw ventilatiesysteem? Ontdek onze ventilatieservices.

16 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

16 producten

Hoe werkt een ventilatiesysteem C+?

Een ventilatiesysteem C+ werkt met een natuurlijke luchttoevoer van verse lucht (via rooster boven ramen en deuren) en een mechanische luchtafvoer van vervuilde lucht. De vervuilde lucht wordt aangezogen via luchtkanalen in vochtige kamers zoals de keuken en badkamer.

Een ventilatiesysteem C+ werkt op dezelfde manier als een ventilatiesysteem C, maar ventileert enkel wanneer nodig en beperkt zo ook de aanvoer van koude verse lucht en de hiermee gepaard gaande warmteverliezen. Op die manier hebben vraag gestuurde C+ systemen ook een grotere invloed op het E-peil hebben dan de klassieke C systemen.

Het verschil met een ventilatiesysteem D zit hem in de aanvoer van verse lucht. Bij een systeem D gebeurt namelijk die ook volledig mechanisch.

Merken ventilatiesysteem C+

Bij Solyd werken we enkel met uiterst kwalitatieve merken. Je vindt in ons assortiment daarom ventilatiesystemen C+ van bijvoorbeeld Renson. Wil je graag een inschatting van een volledig ventilatiesysteem C+ van Renson, met alle bijhorende materialen? Neem dan zeker een kijkje bij onze concrete en gedetailleerde prijsvoorbeelden voor een ventilatiesysteem.

Bel ons op 03 808 69 00