Condensatieketels

Ben je op zoek naar een maximaal rendement voor je verwarming en een groot warmtecomfort? Dan is de condensatieketel vandaag de beste keuze. Solyd beschikt over een breed gamma condensatieketels van allerlei A-merken zoals Bosch, Bulex en Remeha, maar ook Vaillant condensatieketels. Op die manier ben je altijd zeker van kwalitatief materiaal.

 

 

Producten 1-24 van 65

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5
Pagina

Condensatieketel werking

Een condensatieketel is een cv-ketel die gebruik maakt van de condensatietechniek. Hierbij worden de opgewekte warme rookgassen door afkoeling gecondenseerd en via een warmtewisselaar gebruikt bij het opnieuw opwarmen van het ketelwater. De opgewekte warmte-energie gaat dus niet verloren, waardoor je verbruik aanzienlijk daalt en je kan besparen op je energiefactuur. Om je condensatieketel van gas te voorzien, zal je wel een PLT gasleiding moeten plaatsen tussen de gasteller en de condensatieketel. Wil je graag meer weten over de werking van een condensatieketel? Lees dan zeker ons advies over het kopen van een nieuwe cv-ketel of het vervangen van je bestaande cv-ketel. Graag je condensatieketel vlot besturen? Solyd beschikt over een breed gamma thermostaten zoals een draadloze thermostaat, een Theben thermostaat, een Honeywell thermostaat zoals de Honeywell T4 thermostaat, een Bosch thermostaat en zoveel meer. Graag weten hoe je kan besparen op je energiefactuur met een condensatieketel? lees dan zeker ons interessant artikel rond energie besparen en over vloerverwarming of radiatoren.

Condensatieketel prijs

Een condensatieketel vind je bij Solyd in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke condensatieketel? Dan is de Bosch condensatieketel zeker iets voor jou. Deze gasketel is zuinig in verbruik, straalt klasse uit en een haalt een hoog rendement. Wil je eerder een duurzaam en uiterst kwalitatieve condensatieketel? Kies dan voor een Vaillant condensatieketel, zoals de Vaillant ecoTEC Plus of een Bosch gasketel.

Bel ons op 03 808 69 00