Condensatieketels

Ben je op zoek naar een maximaal rendement voor je verwarming en een groot warmtecomfort? Dan is de condensatieketel vandaag de beste keuze. Bij Solyd vind je een uitgebreid aanbod condensatieketels aan scherpe prijzen.

Producten 1-24 van 56

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 56

Pagina

Condensatieketel werking

Een condensatieketel is een cv-ketel die gebruik maakt van de condensatietechniek. Hierbij worden de opgewekte warme rookgassen door afkoeling gecondenseerd en via een warmtewisselaar gebruikt bij het opnieuw opwarmen van het ketelwater. De opgewekte warmte-energie gaat dus niet verloren, waardoor je verbruik aanzienlijk daalt en je kan besparen op je energiefactuur. Wil je graag meer weten over de werking van een condensatieketel? Lees dan zeker ons advies over het kopen van een nieuwe cv-ketel of het vervangen van je bestaande cv-ketel.

Condensatieketel prijs

Een condensatieketel vind je bij Solyd in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke condensatieketel? Dan is de Junkers condensatieketel zeker iets voor jou. Deze gasketel is zuinig in verbruik, straalt klasse uit en een haalt een hoog rendement. Wil je eerder een duurzaam en uiterst kwalitatieve condensatieketel? Kies dan voor een Vaillant condensatieketel, zoals de Vaillant ecoTEC Plus.

Bel ons op 03 808 69 00