Circulatiepompen voor cv en vloerverwarming

De circulatiepomp, ook wel een cv pomp of vloerverwarmingspomp genoemd, is een pomp die ervoor zorgt dat jouw verwarmingssystemen (radiatoren of vloerverwarming) voorzien worden van (warm) water. Bij Solyd vind je verschillende circulatiepompen van topmerken als Grundfos en Wilo. Weet je niet goed welke circulatiepomp geschikt is voor jouw woning? Vraag dan zeker om advies rond circulatiepompen aan onze Solyd-specialisten.

Producten 1-24 van 108

Pagina
    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

Producten 1-24 van 108

Pagina

Hoe werkt een circulatiepomp?

Hoewel een circulatiepomp verschillende toepassingen heeft, zijn het eigenlijk allemaal dezelfde waterpompen die het water in je woning laten circuleren. Afhankelijk van de toepassing en de aansluitingsmaten kan je eenvoudig de juiste pomp bij ons vinden.

Circulatiepomp vervangen

Wanneer jouw cv of vloerverwarming niet meer goed functioneert of minder goed functioneert, dan is dat vaak een teken dat de circulatiepomp dient vervangen te worden. Door je circulatiepomp aan te kopen bij Solyd en zelf de pomp te installeren, kan je heel wat geld besparen. Op de slecht werkende of kapotte circulatiepomp vind je vaak de maat van de huidige pomp. Vervolgens kies je in het Solyd-assortiment de circulatiepomp die met die maat overeenkomt. Heb je twijfels over welke circulatiepomp geschikt is voor jouw installatie? Vraag nu advies aan onze Solyd-specialisten.

Bel ons op 03 808 69 00