Ventilatiesysteem C+ kopen: Renson Healthbox 3.0

Geplaatst: April 11, 2024
Renson Healthbox 3.0
Renson Healthbox 3.0Renson Healthbox 3.0

Om te genieten van verse lucht en vochtproblemen te voorkomen, is het belangrijk om je huis of appartement te ventileren. Je voorziet dus best een ventilatiesysteem. Met een ventilatiestudie ontdek je welke het best past bij jouw situatie.

Op zoek naar een ventilatiesysteem C dat je makkelijk zelf kunt plaatsen met ondersteuning? Maak kennis met Renson Healthbox 3.0.

Onze Solyd-specialisten vertellen je er graag meer over. 

Ventilatiesysteem C+: vraaggestuurd systeem

Bij een centraal ventilatiesysteem C+ wordt, in de droge ruimtes, verse lucht op een natuurlijke manier via raamroosters aangevoerd. Terwijl de vervuilde lucht in de vochtige ruimtes via luchtkanalen mechanisch aangezogen en afgevoerd wordt door de dak- of muurdoorvoer.

Een ventilatiesysteem C+ is een ventilatiesysteem C dat vraaggestuurd is, en werkt enkel wanneer dat nodig is. Dit slimme systeem regelt de debieten volautomatisch op basis van de luchtkwaliteit dat er op dat moment aanwezig is. Is er bijvoorbeeld in je badkamer meer vocht aanwezig, dan wordt dit door de vochtsensor waargenomen en zal het systeem de ventilatie opdrijven.

Renson Healthbox 3.0

Renson Healthbox 3.0 is zo’n ventilatiesysteem C+. Dit compact ventilatiesysteem heeft een elegant design en kan zowel in een verbouwing als een nieuwbouw geplaatst worden. Hiermee kan je tot wel 11 ruimtes ventileren. Je vindt hem in twee uitvoeringen: Renson Healthbox 3.0. en Renson Healthbox 3.0 Smartzone. Met een handige app kun je de luchtkwaliteit checken. Met het verschil dat de Smartzone-uitvoering extraslim kan detecteren wanneer iemand in een ruimte aanwezig is en er meer geventileerd moet worden. Is dit ventilatiesysteem iets voor jou? Scoor je favoriet via de Solyd webshop.

Plaats zelf je ventilatiesysteem C+

Wil je besparen op je (ver)bouwbudget? Dat kan, door je ventilatiesysteem zelf te plaatsen. Ook met weinig tot geen technische voorkennis. Ontdek met een ventilatiestudie welk systeem je nodig hebt. Ga je voor een ventilatiesysteem C+? Koop je Renson Healthbox 3.0 voordelig bij Solyd.

Onze Solyd-vakmannen geven je ook de nodige ondersteuning. Zo word je gratis op weg gezet bij het opstellen van je materiaallijst en kun je snel aan de slag. Bovendien krijg je bij je aankoop ook hulp bij het maken van je ventilatievoorontwerp, de plaatsing, de inregeling en het ventilatieprestatieverslag. Ontdek meer over de zelfbouwformule bij dit ventilatiesysteem C+.

Wil je een ander ventilatiesysteem plaatsen of aan de slag met verwarming, elektriciteit, sanitair, airco, isolatie,…? Ook hierbij kunnen de Solyd-specialisten je ondersteunen. Ontdek al onze zelfbouwformules.

Benieuwd welk ventilatiesysteem het best past bij jouw project? Heb je vragen en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met één van onze Solyd-vakmannen. 

Bel ons op 03 808 69 00