Waterverzachters en waterontharders

Met een waterverzachter of waterontharder maak je definitief komaf met kalk in je woning. Zo dien je kranen en glazen douchewanden minder te poetsen, slibben de leidingen niet dicht met kalk en gaan elektrische toestellen ook langer mee. Door te investeren in een waterverzachter voorkom je dus dure renovatie- of herstellingswerken zoals het uitbreken van leidingen.

13 producten

    • Bestel tot 18u. Morgen in huis
    • Gratis levering vanaf €50
    • Breed en diep assortiment
    • Altijd scherpe prijzen
    • Klanten geven ons 4.8/5

13 producten

Wat is een waterverzachter?

Een oplossing voor het harde water in je leidingen is het plaatsen van een waterontharder of waterverzachter. Een dergelijk toestel vermindert aanzienlijk het kalkgehalte in het water en maakt het water zachter. Wanneer je water afneemt aan de kraan, stroomt het leidingwater eerst door een ionenwisselaar met hele kleine kunsthars korrels. Die halen de kalk uit het water en zorgen ervoor dat jij gezuiverd water aan de kraan krijgt. Voor een optimale werking dien je de ionenwisselaar na een zeker periode spoelen met zoutkorrels.

Soorten waterverzachters

Bij Solyd vind je verschillende soorten waterverzachters en waterontharders van kwalitatieve merken zoals Durlem waterverzachters en WaterGenius. Afhankelijk van je verwachtingen zal een ander type waterontharder voor jou geschikt zijn. Wil je enkel water ontkalken? Dan is de WaterGenius Blue Line iets voor jou. Wil je echter chloor filteren uit je water? Kies dan voor de WaterGenius Wellness. Voor en extra optimalisatie van je drinkwater kies je voor de WaterGenius Home Water Station. Wat je wensen ook zijn, bij Solyd vind je de geschikte waterontharder voor je waterbehandeling.

Een waterverzachter kopen

Wil je een waterverzachter kopen, maar twijfel je over de installatie of de opstart van de waterverzachter? Lees dan zeker ons advies over het plaatsen van een waterverzachter. Je zal merken dat je hiermee perfect zelf aan de slag kan. Heb je de waterverzachter bij Solyd aangekocht? Dan komt een specialist langs bij je thuis om het toestel gratis op te starten. Zo ben je zeker van een optimale werking van de waterverzachter.

Bel ons op 03 376 50 50