Referentie leverancier
550-00003

Niko Home Control Connected Controller - 550-00003

De Niko Home Control Connected Controller is de nieuwe centrale module voor de Niko Home Control installatie. De Connected Controller staat in voor alle basisfuncties; voeding, verbinding met IP-toestellen en maakt het mogelijk om de installatie te bedienen met een smartphone of tablet. De Connected Controller beschikt dus over zowel voeding, controller als IP-interface.
€ 716,00 € 591,74
Niet op voorraad
  • Gratis levering vanaf €50 in BE en NL
  • Klanten geven ons 4.7/5
  • 4 jaar garantie
  • Voor 18u besteld, volgende werkdag geleverd

De Connected Controller van Niko stuurt de logica van de installatie aan, levert de voeding aan de bus, modules en bedieningen, zorgt voor de verbinding met Niko Home Control IP-toestellen (touchscreens en videobuitenposten) en maakt het mogelijk om de installatie vanop afstand te bedienen met een smartphone of tablet. Per installatie heb je één Connected Controller nodig.

Deze Niko Home Control module is uitgerust met een TEST-knop waarmee je de werking en de status van de andere modules kan controleren. Met de PROG-knop kan je een tijdelijke basisprogrammatie uitvoeren, zonder computer. De SERVICE-knop laat toe om upgrades die klaarstaan, te installeren.

De Connected Controller van Niko wordt via de WAN-poort verbonden met het thuisnetwerk in je woning. De router in dit netwerk kent de module een IP-adres toe. Vervolgens communiceert de controller via deze verbinding met Niko Home Control software. Na registratie op mynikohomecontrol kan je de installatie ook vanop afstand bedienen en geniet je van de Niko diensten voor upgrade of diagnose van de installatie.

Specificaties
Merk Niko
Breedte 110
EAN 5413736335684
Hoogte 104
Bussysteem radiofrequent Nee
Bussysteem Powerline Nee
Aantal module-eenheden 6
Met display Nee
Andere bussystemen NHC
Bussysteem LON Nee
Met geïntegreerd GSM-modem Nee
Bussysteem KNX-radio Nee
Montagewijze DRA (DIN-rail adapter)
Toegekende spanning 230
Bussysteem EIB/KNX Nee
Schrijf uw eigen review
Niko Home Control Connected Controller - 550-00003
U plaatst een review over:Niko Home Control Connected Controller - 550-00003
Uw waardering
Bel ons op 03 808 69 00