Waardering:
100% of 100

Elektriciteitsstudie

Op basis van jouw eendraadschema en situatieschema, werken onze Solyd-specialisten een professionele elektriciteitsstudie uit. Deze studie bestaat uit een volledige materiaallijst met daarop alle benodigde materialen en hun prijzen. Met behulp van deze elektriciteitsstudie weet je precies wat je nodig hebt om jouw project te realiseren. Heb je nog geen eendraadschema en/of situatieschema voor handen? Dan kan je ook hiervoor beroep doen op onze Solyd specialisten.
€ 0,00 € 0,00
 • Gratis levering vanaf €50 in BE en NL
 • Klanten geven ons 4.7/5
 • Voor 18u besteld, volgende werkdag geleverd

Met de elektriciteitsstudie op maat kan je zonder zorgen helemaal zelf aan de slag. Zo krijg je technisch en praktisch advies bij het ontwerp en de uitvoering van jouw project. We zetten alles nog even op een rijtje:

  • Een materiaallijst met daarop alle benodigde materialen op maat van jouw woning. Om deze materiaallijst op te stellen, hebben we jouw elektrische schema's. Heb je deze nog niet? Dan kan je deze ook door onze vakmannen laten opstellen.
  • Gesprek om de elektriciteitsstudie te bespreken en een correcte installatie voor te bereiden.
  • Telefonische ondersteuning bij de plaatsing van de elektrische installatie.

Een elektriciteitsstudie in 3 stappen

 1. Je plaatst de elektriciteitsstudie in je winkelwagen en rondt je bestelling verder af.
 2. Je ontvangt van ons een korte vragenlijst, die je zo volledig mogelijk probeert in te vullen. Vervolgens belt onze Solyd-specialist je op om het project te bespreken. Kom je liever even langs voor een fysiek gesprek? Dan kan je ook een afspraak maken wanneer het voor jou past.
 3. Vervolgens gaat onze Solyd-specialist voor je aan de slag en ontvang je binnen de 10 werkdagen een volledige elektriciteitsstudie.
Schrijf uw eigen review
Elektriciteitsstudie
U plaatst een review over:Elektriciteitsstudie
Uw waardering
Bel ons op 03 808 69 00